top of page
  • Forfatterens bildeBerit Hordvik

Påsken rommer både mørke og lys.

Kanskje dette diktet kan gi håp eller trøst til noen som ikke har det så lett?

Eller inspirere noen til å være raus med seg selv?


«Det vanskeligste» av Hans Børli


Det vanskeligste er å holde ut med seg selv. Holde ut med seg selv og bære over når det lukter sure strømper av din sjel.

Men prøv med det gode! Husk

du skal bo i hus med deg selv så lenge lyset brenner i øynene dine. Hver morgen skal speilet hviske til deg der du står innsydd i ditt eget skrukne skinn og med såpe rundt øreknutene. – Dette er Du, Du, Du … Men prøv med litt vennlighet, et strøk over det glisne håret kanskje: – Det går nok bra, kamerat. Det går nok bra …

For mye av hatet og kulden i verden kommer av menneskets tærende selvhat.

Berit Hordvik
Varme påskeønsker til mine pasienter og følgere!

138 visninger0 kommentarer
  • Forfatterens bildeBerit Hordvik

Har du opplevd smerter i hælen, foten, knærne eller korsrygg etter en lang dag på beina? Har du flate vintersko eller sko med lite støtte?


De aller fleste opplever fotsmerter i løpet av livet. Føttene våre er viktige støtdempere og støtter hele kroppsvekten vår. Føttene er veldig komplekse og sammensatt av 26 bein, 30 ledd og nesten 100 muskler og leddbånd.


Siden de aller fleste ikke går med optimale sko og såler, er det fort gjort å ende opp med smerter som forplanter seg fra foten til legger, knær og korsrygg som et resultat av dårlig fottøy. Personer med plattfothet er spesielt utsatt.


Vi tilbyr såler individuelt tilpasset til dine føtters behov inkludert undersøkelse fra kr 850 til kr 1639. Tilpasningen og undersøkelsen av dine føtter tar omtrent 40 minutter. Du vil i tillegg få med deg enkle øvelser som vil styrke foten. Det vil bli justert for eventuell pronasjon og plattfothet. Sålen tilpasses på klinikken ved hjelp av varme, kiler og pelotter. Ta med deg skoene du ønsker å oppgradere så fikser vi resten!

22 visninger0 kommentarer
  • Forfatterens bildeBerit Hordvik

Oppdatert: 16. feb. 2021

På grunn av den økende koronasmitten i våre nærområder ser vi oss nødt til å endre rutinene våre for smittebeskyttelse. Alle som kommer til oss må bruke munnbind under hele oppholdet. Dette innføres som smitteforebyggende tiltak ovenfor oss og pasientene.

16 visninger0 kommentarer
1
2
bottom of page