top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBerit Hordvik

Vi tar vare på føttene dine!

Har du opplevd smerter i hælen, foten, knærne eller korsrygg etter en lang dag på beina? Har du flate vintersko eller sko med lite støtte?


De aller fleste opplever fotsmerter i løpet av livet. Føttene våre er viktige støtdempere og støtter hele kroppsvekten vår. Føttene er veldig komplekse og sammensatt av 26 bein, 30 ledd og nesten 100 muskler og leddbånd.


Siden de aller fleste ikke går med optimale sko og såler, er det fort gjort å ende opp med smerter som forplanter seg fra foten til legger, knær og korsrygg som et resultat av dårlig fottøy. Personer med plattfothet er spesielt utsatt.


Vi tilbyr såler individuelt tilpasset til dine føtters behov inkludert undersøkelse fra kr 850 til kr 1639. Tilpasningen og undersøkelsen av dine føtter tar omtrent 40 minutter. Du vil i tillegg få med deg enkle øvelser som vil styrke foten. Det vil bli justert for eventuell pronasjon og plattfothet. Sålen tilpasses på klinikken ved hjelp av varme, kiler og pelotter. Ta med deg skoene du ønsker å oppgradere så fikser vi resten!

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page